onsdag, april 25, 2007

Helikopterfeber


Den här resan har definitivt gått i helikopterns tecken. Till och med jag har drabbats av helikopterfeber efter att fått provköra en mindre variant än den på bilden och inhandlat en alldeles egen liten helikopter med två kanaler. Underverket på bilden är Magnus dyrgrip som har om jag inte minns fel hela 6 kanaler. Ju fler kanaler desto mer riktningar kan man styra helikoptern i har jag fått lära mig av fantasterna. Dock har jag också förstått att ju fler kanaler desto mer svårmanövererad helikopter, detta har jag insett av alla diskussusioner om vart man får tag i reservdelar. Nästa resa måste vi nog be om större hotellrum utan livsfarliga gardiner och sånt i vägen.

Glada killarna


Mina projektkamrater poserar gärna framför kameran.

Svåra killen


Peter letar efter det mest annorlunda och spännande i menyn. Ibland hittar han några guldkorn men ofta dömer jag ut hans menyval som vidriga :-) Den här gången beställde han in grisnacke.. Behöver jag tala om att jag inte ens smakade :-)

Ingen kommentar.... :-)

Coola killarna


Jonas och Magnus provar BData's nyinköpta Rejbens :-)

Middag på Rosa loftet


Magnus öppnade projektplånboken och bjöd oss på middag på Pink Loft. Köket är thailändskt och mycket mumsigt. Inredningen går som kan gissa av namnet i, just det, Rosa :-) Drinkarna höll dock inte måttet men tur var väl det eftersom vi hade en ytterligare en hård arbetsdag framför oss.

Taxiresa i Peking


Observera den gamla mannen med den överlastade cykelkärran..