fredag, november 21, 2008

Jävla skitväder

Åkte hem till Åsa igår efter jobbet och käkade och drack vin. Älskar verkligen att slappa hemma hos Åsa och dom, det är så hemtrevligt och mysigt. Hobbe var i Peking som så många ggr annars, så då får man passa på att prata tjejsnack :) Åsa och Alva däckar ju som vanligt strax efter 21 men det passar mig utmärkt då jag behöver komma i säng tidigt. Låg dock och läste skvallertidningar in på sena natten och kunde absolut inte sova. Var uppe vid 2 och skulle dricka lite bara för att upptäcka att det har snöat, usch redan :( är ingen vän av snö tyvärr.

Åsa väckte mig nån gång efter 7, var helt död men masade mig upp. Åsa lämnade Alva på dagis medans jag duschade, förstår inte att dom kan vara så morgonpigga.. fast går man och lägger sig kl 21 så är det förstås lite lättare :) Hela min bil var täckt med is och snö, hittade en snöskrapa i bagagen och lyckades hacka bort det mesta. Jävla skit vad jag avskyr vinter, det var ju därför jag flyttade till Skåne för att få en kortare vinter men vad händer då det börjar snöa redan i november :(

Krypkörde tillsammans med alla andra Malmöbor på sommardäck från Lund till Malmö efter jobbet. Ska ju ha tjejmiddag imorrn så jag var tvungen att åka och handla på Willys och Systembolaget. När jag väl var färdig hade det frysit på riktigt gott, tyckte jag körde så försiktigt men antispinnen löste ut hela tiden. Höll på att kana in i en Volvo vid ett trafikljus, hade typ ingen fart alls men fick inte stopp på bilen den sista biten. Panikbromsade vilket naturligtvis inte hjälpte utan bilen bara kanade i slow motion, som tur var började den kana ner åt sidan den sista biten så Volvon klarade sig men jag satt helt svettig med hjärtklappning. Bestämde mig rätt snabbt för att inte köra bilen igen förrän det är plusgrader och då ska jag åka och sätta på vinterdäcken.