söndag, december 28, 2008

Vy mot Vättern


Jepp, här har man kommit typ en tredjedel av vägen hem... suck segt... Vättern känns som den aldrig tar slut. Men strax efter 18 kom jag äntligen hem till Malmö, åkte och handlade lite då kylen var tom och nu är det sängläge som gäller ett tag för att kurera min förkylning.

Äntligen hemfärd

Gick på stan med Lotta på lördagen men köpte bara Marimekko-glas och lite Lumenegrejer. Gick hem till Lotta och vilade en timme sen duschade jag och mötte upp Joppe och Kristin på Filmstaden för att se Allt flyter. Hade inga höga föväntningar på filmen men det var faktiskt rätt rolig, enkel och full av klyschor men vad gör det :)

Kl 21 hade vi bord på Black Lion så vi mötte upp Maria där och drack och åt gott. Tyvärr var väl servicen så där så mitt glas var torrt alldeles för ofta för att man skulle komma igång. Pratade om att gå vidare till Bomullsfabriken men ingen kände riktigt för det. Vid midnatt började jag känna mig sjuk och fick jätteont i halsen så vi gick hem strax före 1. Kanske inte den bästa avslutningen men jag hade en jättetrevlig kväll. Såå kul att träffa gamla kompisar och bara få vara. Fick en röd halsduk av Maria som var gjord av Alpacka-ull som hon hade köpt i Peru, jättefin.

Låg i Lottas soffa och kände mig eländig, Bobby dök upp senare på natten då han skulle med Lotta på Club Aqua på söndagen. Lyckades somna fram på morgonkvisten men kände mig eländig på söndagen när jag vaknade vid 11. Lotta och Bobby stack ner på stan och jag släpade mig in i duschen och nu är det äntligen dags för hemfärd :) Är rätt nöjd med julen, blev inte av att jag träffade alla jag hade tänkt men jag orkade inte ringa runt till alla och dom skulle ju faktiskt kunna ringa mig också.. works both ways :)