fredag, oktober 03, 2008

Min tysta protest mot mitt mansdominerade jobb :)



Fick en matchande Hello Kitty mus till mitt tangentbord av Isabel, så söt att jag måste ta en avskedsbild för jag åker iväg till Kina imorrn. Åker förvisso inte hemifrån förrän 17.30 imorrn men jag börjar få lite ångest då jag måste packa, diska, vattna blommor innan jag åker. Städa är inte ens att tänka på. Har jobbat alldeles för mycket dom senaste veckorna så jag skulle verkligen vilja sova ut :( Sova på planet kan man ju glömma, brukar slumra till högst ett par timmar sen är det 7 timmars tristess. Dom visade Sex and the city förra månaden när Isa åkte så jag hoppas verkligen dom har kvar den här månaden så jag kan slå ihjäl 2 timmar med att se om den.


Hmm, måste nog kolla vad det är för väder i Peking så man vet vad man ska packa. HongYu sa nånting om att det var skönt väder, men skönt för dom är ju inte sommarvärme som för oss svenskar utan dom är ju bara glada att den kvalmiga sommaren är över. Frågan är om jag ska se en film nu för att utnyttja min lediga hemmakväll eller om jag ska falla för tröttheten och sova. Känns som jag inte får nån helg om jag inte hittar på nåt idag.


Hoppas verkligen att jag inte behöver åka till jobbet när jag landar på söndag, har bestämt med Susi som bor i Peking att hon ska hämta mig med sin monstertruck och sen ska vi köra ner till Pärlan och shoppa. Trafiken i Peking är helt crazy om man jämför med Sverige så jag är så imponerad att Susi vågar köra inne i stan. Men som hon säger, hon har störst bil så kineserna får skylla sig själva om dom kör på henne :)


Zai jian