fredag, oktober 24, 2008

Men vad är det ni tittar på egentligen?????


Det här är det sista bildbeviset för kvällen, efter att sjungit och dansat färdigt skulle vi åka vidare till Maggies. Tror inte taxichauffören riktigt fattade det utan han släppte oss utanför Workers stadium, vi gick då till the Den för att spela fotbollsspel istället. På förfesten spelade vi fotbollsspel på Mårtens rum så vi var rätt taggade för mer fotboll nu. Lyckades göra några mål men jag måste nog inse att fotbollsspel inte är min grej, speciellt inte när jag är onykter. Men vi roade nog dom som jobbade där iaf, dom hoppade t o m in och spelade med oss så fort nån tog en drickapaus. Nästa gång ska jag träna mer helt enkelt.

Vad tittar Jonas på egentligen???


Hmm, det kommer vi nog aldrig få veta.. hur som helst har vi hamnat på en karaokeklubb bredvid Ryssen 2. Alltså det är så sjukt kul med karaoke iaf tyckte jag det, är inte hundra på vad killarna tyckte egentligen.. Men större delen ägnade jag faktiskt åt att dansa, Jonas och jag gjorde nån showdans där av högre klass lite synd att vi inte filmade detta. Har ett visst minne av att jag sjöng några låtar också, min hemska röst ekar fortfarande i huvudet. Alltså Singstar är ju rena rama barnleken jämfört med karaoke eftersom man kan skruva ner volymen på micken, detta är den bistra verkligheten som slår emot en.

Tittut


Mårten är nöjd och glad efter att ha bytt ut Majitan mot Long Island.

Lite sleten


Skyller på tidsomställningen, den är för jäkla jobbig :)

Blä


Mårten var inte heller helt nöjd med Majitan, hur kan man dissa denna lättdruckna drink som man dessutom blir riktigt full på???

Desto nöjdare är vi


Efter rena vodkashots och en Majita blir man så här snygg, Jonas och jag är på gång helt enkelt.

Ryssen 2


Dom hade inte Majitas på Ryssen 3 så så fort vi ätit upp och druckit upp vodkan så gav vi oss iväg till Ryssen 2 alias Absent. Beställde in Majitas till alla men Per verkar inte vara helt nöjd..

Ryssen 3


Jepp, fredag och dags för ryssen igen. Dock lyckades Per boka Ryssen 3 i tron att han bokade bord på Ryssen 1. Ja ja, maten smakade lika gott här och vodkan lika dåligt så det var ingen större skillnad :) Jag har ju fastnat totalt för Beef Tenderloin och potatismos så jag beställer ju aldrig nåt annat längre. Till förrätt blev det Borstjsoppa som vanligt men varför bryta ett vinnande koncept.