fredag, augusti 15, 2008

Goodiebagen

Glömde ju ta kort på det bästa ju.. goodiebagen.. men jag kan berätta vad den innehöll. Den innehöll solpuder, puderborste och lipgloss från i.d bare minerals, hårprodukter från Goldwell, choklad från Marabou, lite prover från Decléor, en pocketbok, flip-flops och en grisrosa tygväska från Odd Molly. Hade ju hoppats på nåt fint från DyrbergKern men de bifogade bara en katalog :( jaja, man ska inte klaga, på det hela var det en kanonkväll och helt klart värt pengarna. Det här kommer bli ett återkommande event och nästa gång kanske vi ska vara där lite tidigare så vi inte missar Häagen-Dazs glassen.. eller hur Sara ;)

Vill ha...


Provade ett par Guccisolglasögon och blev helt kär, dom passar ju perfekt till min väska ju :) Synd att min plånbok är tom bara...

Modeshow


Här är slutet på showen, i mitten framför sina modeller ser man vinnaren Karin Jimfelt-Ghatan från Odd Molly. Var riktigt fina kläder men visningen kändes ändå lite kort.

Delikatesstallriken


Ja, det var tur att vi hade ätit innan för det var inte mycket att äta på tallriken men det var gott iaf. Är fortfarande imponerad av vinhållaren..

Flaskan måste ju vara med..




Weekendtrip till Stockholm


Sara, Isa och jag tog lite ledigt från jobbet och flög upp till Stockholm för att gå på Guldknappengalan och shoppa lite. Hann även med att ta en fika med Frida, så himla kul att se henne har ju inte setts sen vi slutade skolan och det var ju ett tag sen..
Sen bytte vi om och gjorde oss fina för galan på Cirkus. Se så glada vi är :) Isa hade fixat rosa champagne så stämningen var på topp.