fredag, november 28, 2008

Shit, jag ska till USA

Alltså idag var en lite crazy dag, Isa skickade en länk till SAS hemsida där dom har erbjudande på resor till USA för 20 000 eurobonus poäng. Det är ju fanken ingenting, 20 000 poäng får man ju ihop på en resa till Kina, det blir ju liksom 2 resor för en. Det var bara en hake, erbjudandet gick ut idag... Isa som fått länken skickad till sig av Lindehammar var helt extatisk när hon kom och sa att hon bokat om Erik och hennes Londonresa så dom åker till Seattle istället. Långsamt började det sjunka in i mitt huvud att man inte får missa en sån här chans, det är ju min dröm att åka till USA jag har ju fortfarande inte varit där. Men vem ska följa med mig? Började gå igenom alla kompisar i huvudet och kom fram till att dom flesta har barn eller vill hellre resa med sina pojkvänner, suck.

Dags för fredagsfika, sitter och pratar för fullt om detta fantastiska erbjudande när Milan säger att han också vill åka. Vi hade ju för jäkla kul nere i Rom så det skulle vara skitkul att resa med jobbarkompisar igen. Jag hör av mig till Anna och frågar om hon vill med, hon var lite skeptisk i början och det var lite pyssel att hitta datum som vi alla kunde men kl 16.30 hade vi bokat resa till Seattle den 6:e till 16:e februari. Så jäkla coolt :) 378 kr i flygskatt blev det såå jäkla billigt för en resa till USA.

Anna har släkt i Vancouver som vi kan bo hos och det är 3 timmars resa från Seattle så halva resan kommer vi nog tillbringa där. Shit 2 länder på samma resa, bra jobbat :)