måndag, februari 09, 2009

Alla hjärtans dag present


På kvällen lagade Anna och jag middag till Dave, Ingrid och Marv. Lax med risotto, eller det var ju mest Anna som lagade maten men jag fixade lite sallad och rörde om och så :) blev mycket trevligt och gott.


Var bara tvungen att fotografera parfymen jag köpte idag, hade bestämt redan innan att jag skulle köpa Guessparfymen men förstå min lycka när jag hittar den i Alla hjärtans dag paket med en duschcréme på köpet :) Den rosa hjärtformade satinasken kommer bli alldeles ypperlig som smyckesskrin.

Fikapaus nr två


Ingrid släppte av Anna och mig inne i centrum där vi fortsatte att fynda Tigi-produkter och diverse annat. Efter några timmars shopping till fikade vi på Caffe Artigiano som Ingrid hade rekommenderat. Mmm, väldigt lyckad shoppingdag måste jag säga.

Fikapaus mellan shoppingen


Ingrid hämtade upp oss hos Dave och tog med oss ut för lite shopping på en gata med jättemysiga boutiquer. Och dagens eller årets happening kanske, var ju att jag i en butik med lite blandat vintage och nytt hittar en svart Gucci läderväska inlåst i ett skåp. Väldigt diskret helsvart i jättemjukt skinn, påsmodell med ett betsel på axelremmen och i väldigt fint skick. Runt 800 svenska kronor fyndade jag den för, alltså livet är ju bara så bra ibland. Har tyvärr inte tagit nåt foto på Gucci II än men det kommer :)

Mmm, våfflor med äkta lönnsirap


Vaknade på morgonen av att det luktade nygräddade våfflor, alltså Dave är ju bara såå fantastisk. Jag hade råkat nämna tidigare att jag aldrig ätit lönnsirap och det beslutade snabbt Dave att det måste ordnas. Så himla gott med hemlagade våfflor till frukost.