söndag, december 07, 2008

Slapp söndagkväll

Åkte hem till Åsa och Hobbe igår och åt middag och drack rödvin. Älskar att vara hemma där, dom har det så hemtrevligt och mysigt. Blir alltid inspirerad att göra om hemma när jag kommer därifrån, men jag måste nog börja med att skaffa mig en fräschare lägenhet först. Åsa sa att dom säljer nybyggda lägenheter bakom Åhléns men det känns kanske lite dumt att ta ett stort lån i dessa tider :(

Vaknade vid 10.30 idag av att Alva sjöng en mening på en julsång om och om igen, borde kanske lära henne resten av sången :) Paltrade mig upp och hittade Åsa och Hobbe i färd med att fixa med sina TV-apparater, förstår inte hur dom orkar gå upp så tidigt och börja styra i huset :)

Hängde där ett litet tag sen åkte jag iväg till NovaLund och shoppade lite julgodis och hudvårdsgrejer men jag hittade inget annat märkvärdigt. Orkade bara ett par timmar då det var så jäkla mycket folk så sen styrde jag kosan tillbaka till Malmö. Hade tänkt att titta in på Ikea idag men Åsa avrådde mig starkt att åka dit på en söndag, får försöka hinna åka dit i veckan istället. Ska försöka lägga mig tidigt idag då jag har en jobbig vecka framför mig. Kommer väl ligga vaken till 3 som vanligt men jag måste ju försöka iaf :)