torsdag, oktober 09, 2008

Trångt i baksätet



Var bara tvungen att ta en bild på stackars Gunnarsson när han blev helt ihoptryckt i baksätet mellan Hobbe och Lars. Taxichauffören tyckte väl vi var väldigt knäppa som satt tre rätt rejäla män i baksätet och sen satt jag mig i framsätet. Men jag betalade taxin iaf i jämlikhetens namn :)

Hemgjorda nudlar


Tydligen var dom kända för sina hemgjorda nudlar, det stod en kock och gjorde nudlarna inför gästerna men tyvärr var det en skärmvägg emellan mig och honom så jag fick inte se :( men smakade gjorde jag, det såg ju ut som muterade binnikemaskar men mycket gott fast man blev ju supermätt rena kolhydratfrossan liksom.

Här är den


Kycklingen hamnade i botten, hade nog inte riktigt rätt teknik men gott blev det iaf :)

Kinesisk kebab


Rätten på tallriken närmast är strimlad friterad potatis, kyckling och lite koriander, detta stoppade man i några tortillaliknande bröd så det blev liksom som en liten kebab, jättegott. Synd att jag aldrig kommer hitta tillbaks till denna restaurangen :(

Mongoliskt



Hobbe tog med oss till en jättetrevlig restaurang borta vid DU China, enligt honom serverade dom mongolisk mat eller åtminstone väldigt nordkinesisk. Det enda mongoliska jag har ätit är mongolisk bbq och det var inte alls likt det vi åt nu men det kan ju varit mongoliskt iaf, det är ju som att tro att vi inte äter annat än svenska köttbullar i Sverige :)

Hur som helst var det supergott, Hobbe och Gunnarsson ägnade sig hellre åt maten än att posera för kameran :)