måndag, oktober 06, 2008

Nackmassage


Lars passar på att testa massagekuddarna, en för ryggen och en för nacken. Ångrar lite att jag inte kollade på den för nacken, skulle nog vara rätt skönt att ha den i soffan.

Carrefour



Av nån anledning är den franska supermarketkedjan Carrefour stora i Peking, det ligger en jättestor stormarknad precis bredvis SAS där man kan köpa lite av varje för jättebilliga pengar. Tycker det är så himla kul att dom har en hel gång med bara riskokare :) vad är det för fel på kastrull liksom.

Kinamat


Japp, så här ser det ut på nära håll.. påminner inte ett dugg om kinamaten vi har hemma kan jag säga. Det här är bara några av rätterna vi beställde men de andra liknade inte den svenska kina maten heller.

Skriket


När man bor på SAS måste man ju gå till Skriket, det ligger närma och maten är jättegod. Vi började kalla det Skriket under första året jag var i Peking för så fort man kom in skrek dom som galna in till kockarna, vet inte om det var för att väcka dom eller nåt men Skriket fick det heta efter det. Men nu har dom ju blivit civiliserade och hälsar tyst och lugnt när man kommer, dom kanske har blivit vana vid oss nu eller nåt.
Tyvärr tog jag kortet lite sent så vi har hunnit äta upp massor, kanske inte ser så trevligt ut men ni får lita på mitt ord att det är jättegott. Vi sitter faktiskt 4 personer runt bordet men det var så jäkla stort så dom andra kom inte med.