tisdag, juni 24, 2008

Alanis Morisette konsert


Äntligen kom höjdpunkten på hela resan för Alejandro, han är helt kär i Alanis men jag måste säga att det var oerhört trevligt att sitta under bar himmel och lyssna på henne. Jag har bara hört en låt från nya skivan men som tur vad körde hon massor med gamla låtar, shit jag hade glömt bort hur många hits hon haft.

Min underbara Gucciväska



Är man i Rom måste man ju kolla in Guccibutikerna. Jag blev helt kär i den här guldiga väskan den är helt fantastisk så jag slog till. Och den kostade ju bara 570 € så det drabbar ju ingen fattig :)

Vilket fynd


I min guidebok hittade jag en outlet som sålde diverse märken för upp till halva priset. Dom hade grejer från dom flesta modehusen men jag var mest intresserad av väskor och det hade dom tyvärr inga snygga. Men jag fyndade iaf den här Donna Karan scarfen för futtiga 19 €, jättefin. Jag stod även och drog i några Pucci scarfs men det kändes lite mycket att slänga ut 50 € för en pytteliten scarf, det får kanske bli en nästa gång :)

Cavalli t-shirt


Alltså man känner sig rätt skabbig när man kliver in i dom supertjusiga butikerna i uppvikta jeans och flip-flops och lite småsvettig så där efter att ha gått ute i 35-gradig värme. Och inte blir det bättre av att man möts av supernätta och välklädda butiksbiträden som inte ser ut att ha klämt fram en enda svettpärla under hela sin livstid. Men nu hittade jag lösningen, det fanns alltså en automat utomhus där man kunde lägga i futtiga 50 € (typ 480 kr) så får man en Cavalli t-shirt utan att behöva gå in. Genialt!

Strålande duo


Jepp, vi var längst upp och det är mycket längre upp än det ser ut :)

Piazza di Spagna


Här har vi släpat oss halvvägs upp för spanska trappan, i den här värmen måste man ta en liten paus efter halva för att orka ända upp :)
På gatan som man ser går rakt in mellan husen nedan ligger Dior, Gucci, Louis Vuitton och alla andra fancy modehus. Alla samlade i samma område, shit kan det bli bättre, dit ska vi snart ska bara släpa oss upp för den sista biten av trappan.

Tillbaka igen


Alltså Fontana di Trevi ska ses nattetid, shit det var så mysigt och fint (och man slapp alla galna pengakastande turister). Vi satt och bara njöt här i över en halvtimme, så nice.

Nice Ice


Alltså det är ju så fantasilöst att det blir svinbra, kort koncist och det rimmar, kan inte bli mycket bättre än så.

Shit det är mörkt


Jaa, för er som inte ser så poserar jag framför Pantheon :)

Pantheon i nattljus