torsdag, juni 19, 2008

Rome here I come


Shit ser ni väderprognosen för Rom dom närmsta dagarna. Jag har packat ner en kofta för resan men jag börjar allvarligt fundera på att ta ur den ur resväskan nu när det inte ser ut att bli kallare än 18 grader på nätterna :)
Milan och Alejandro är förhoppningsvis på plats i Rom nu, får hoppas att dom inte är för bakis när Malini och jag kommer ner vid lunch imorrn. Frågan är om man ska gå igång stenhårt med sightseeingen direkt eller om det är bättre att ladda för en riktig partykväll.. känns lite stressigt att hinna med allt. Vi ska åka en sväng till Neapel med för att se antingen Vesuvius eller Pompeji eller med lite tur kanske båda. Peterskyrkan och Vatikanen är ett måste för mig iaf förhoppningsvis hinns väl Colosseum, Pantheon, Spanska trappan och alla dom mest turistaktiga grejerna med oxå. Jag litar på Malini att hon ska ta mig till dom bästa grejerna :) Sen ska vi ju faktiskt på Alanis Morissette konsert också.. trodde knappt hon spelade längre.. så insatt är jag men det blir nog skitkul ändå :)
Näe, nu måste jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Ska ner till Lilla torg och käka lite mat och umgås med Åsa innan jag åker. Hoppar nog vinet ikväll då jag snorar och nyser mest hela tiden, hoppas verkligen jag mår bättre imorrn.