lördag, november 06, 2010

Cheers

Volupté

Rikard valde att lägga början av sitt födelsedagsfirande på burlesqueklubben Volupté (http://www.volupte-lounge.com/) där vi ska avnjuta afternoon tease som man rätt lätt kan lista ut av namnet är en klassisk afternoon tea med scones, te, diverse kakor och snittar och naturligtvis champagne :) Och till det tillkommer lite tease... för er som inte vet så är burlesque en lite humorbetonad striptease lite cabaret-aktigt typ. Jag måste säga att jag tyckte det var himla trevligt, man flyttades liksom tillbaks till 1930-talet till en dåligt upplyst rökig lokal med jazzmusik och lite dekadent underhållning. Det var mest kvinnor i publiken och dom flesta var uppklädda i tidsenliga kläder med otroligt tjusiga huvudbonader. Coolt!! Jag vågade dock inte ta så mycket bilder så det blev bara på vårat eget sällskap.

Ingela njuter av champagne och trevligt sällskap:


Tunnelbanereklam



Lite stolt är man ju som svensk ändå...

Welcome to the dark side


Efter att ha kollat runt i diverse butiker efter något att ha på oss på afternoon tease på Volupté om några timmar fick jag ändå inse att detta är lite för extremt för mig så min prickiga klänning får nog duga ändå. Nu måste vi skynda hem till hotellet för en snabbdusch och ombyte för att hinna till 30-årsfirandet av Rikard.

Bästa Ingela


Camden market

Tog oss upp ur sängen rätt skapligt och begav oss iväg några timmar till Camden market som är Ingelas favvoplace on earth. Måste säga att jag gillar det väldigt mycket också, älskar alla olika stilar som finns här även om det får en att känna sig som en riktigt tråkig Svensson :)

Coolaste stället är ju absolut Cyberdog, är tyvärr foto-förbud där inne så ni får hålla till godo med utsidan men tänder du på robotar så är detta the place for you :) På nedervåningen med 18-årsgräns hittar du allt för att tillfredsställa dina robotiska lustar... känns som det är en rätt smal nisch detta, tror nog inte alla kan gå igång på det här men vad vet jag som är en tråkig Svensson :)