lördag, november 22, 2008

Tjejkväll



Isa och Erik kom lite före dom andra då Isabel lånade ut Erik för att bära ner en sekretär till mitt förråd i källaren. Det är 5 våningar ner till källaren och ingen hiss så det är ju ingen lätt uppgift. Till råga på allt så slutade det med att han även bar ner kartongen med alla mina cd-skivor. Tur att jag är gammal och växte upp med LP-skivor och kasettband annars hade nog lådan vägt betydligt mer :)

Dom andra tjejerna började dyka upp så då fick Erik åka hem. Jag är ju inte direkt någon fena i köket så Isabel styrde ju som vanligt upp allt och fixade maten tillsammans med Joppe. Det blev Marias magiska lasagne med keso och spenat, så jäkla gott det blev, tur att jag höll mig till att göra salladen :) Efter efterrätten tog vi fram Nintendo wii och började köra bowling och boxning, sen var det dags att dra fram Playstation och köra nya ABBA singstar. Satan dom sjunger rätt höga toner, blev amateur som vanligt. Fick min revansch när Sara och jag körde Andreas Johnson - Glorious, shit jag är vass på den :) visst fick jag stryk av Sara som vanligt men jag blev ändå Hit Artist.. det är ingen idé för mig att tävla mot andra, har inte en chans :) utan jag får tävla mot mig själv istället.

Insåg att inte alla tycker om Singstar vilket är synd :( det var typ bara jag, Sara, Isa och Emma som sjöng hela tiden så det blev lite tråkigt och vid 24 var alla jättesega så vi började packa ihop. Men det var en jättetrevligt kväll som vi definitivt måste göra om. Ska messa Maria imorrn och tacka för receptet till Lasagnen :)