fredag, september 26, 2008

Småtrötta arbetskamrater


Alla blev rätt sega efter all mat och dryck utom Alejandro och Björn som försökte få med oss ner till Herkules bar. Ingen hoppade dock på så dom fick fortsätta att festa utan oss andra som åkte hem och la oss och sov. Hehe, man är gammal nu.

Väldigt mätta och belåtna


Känns som vi inte gjort annat än ätit och druckit och det ser ut som jag druckit rejält också men det var faktiskt inte så.. jag skyller på mobilen.

Efterrätt


Basband slängde ihop en mycket läskande efterrätt bestående av kesella och hallon, supergott. Till det slog jag faktiskt till och gjorde drinkar med vodka, apelsinjuice och ginger ale, vilket faktiskt inte smakade så tokigt :)

Nu är det middagsdags :)


Ååh, detta var supergott. Burritos, guacamole och nachos, kändes som jag var tillbaks i Mexico igen. Till middagen serverade vi rödvin, då sangrian redan tagit slut. Emma och jag var ju ansvariga för drinkarna men jag är ju tyvärr inte så duktig när det kommer till mat och dryck så Isabel min klippa hoppade in och hjälpte Emma göra en supergod sangria, jag stod för isen och allt blev jättebra.
Missade tyvärr att ta kort på förrätten som var supersmaskig med avokado, rom, lax och grejer. Väldigt vackert för ögat men jag var för hungrig för att tänka på att ta kort :(

Mmm, snart färdigt


Stackars Björn sliter i köket.

Optik och basband softar


Min Shiho är ju för jäkla känslig mot ljus så fotona blev rätt kassa men motivet var fint iaf :) ska flasha om min mobil med ny mjukvara för jag kör med en riktigt tidig prototyp mjukvara så förhoppningsvis kanske fotona blir bättre efter det.

Sektionsakvititet hos Tory



Vår chef föreslog att vi skulle laga mat hemma hos honom som sektionsaktivitet, så Optik blev ansvariga för förrätten, Akustik gjorde huvudrätten, Basband fixade efterrätt och vi på Flash tog hand om dryckerna :)
Eftersom Alejandro är från Mexico blev huvudrätten självklart mexikansk, han hade dock tid att posera lite medans hans kollegor slet i köket.