fredag, november 05, 2010

Marble arch


Har alldeles för tunga kassar för att promenera hem till hotellet. Blir tuben hem två hållplatser :) Nöjda och glada är vi, har varit en bra dag helt enkelt men nu blir det tidigt hem och gå igenom våra fynd och ladda för imorgon. Natti natt!

Shopping på Primark

Efter middagen begav Ingela och jag oss tillbaka till Oxford street och gjorde några snabbvisiter i lite butiker bl. a. Marks & Spencer men sen gav vi oss på huvudmålet, Primark!! Kvalitén på kläderna kan man ju diskutera men priserna är ju i kina-klass... Blev en kjol och ett par byxor men sen satte jag fart in på underklädesavdelningen där det fyndades rejält. Kom ut med 2 stora papperskassar fulla med allt typ, visserligen några hundra kronor fattigare men ack så lycklig :) Hann inte med hela undervåningen dock och sen är det ju en övervåning också men det får bli en annan dag.


Mer kort på juldekorationerna:


Middag på Côte


Gjorde ett litet avbrott i shoppingen och mötte upp Rikard och några av hans andra kompisar från Sverige och käkade middag på en restaurang som hette Côte och som låg ett stenkast från Oxford street. 2 rätter för 12 pund var både billigt och gott och rödvinet var super, life is good.

Oxford street i julskrud



Självklart är det full julskyltning fastän det bara är första helgen i november :) Men mysigt är det ju så vem är jag att klaga.

London calling

Dags för en tripp till London igen, räknade på det och kom fram till att jag inte varit där sen sommaren 2002. Skandal! Så när Ingela hörde av sig och ville åka till London och gå på Rikards 30-årsfest och shoppa lite var det ju aldrig tal om att säga nej liksom :)

Tog flyget från Kastrup på förmiddagen och mötte upp Ingela i Bayswater vid 15-tiden. Checkade in på Central Park hotel (nej inte Hyde park som hade varit mer lämpligt namn...), snabb uppfräschning sen ner på turistgatan no 1, Oxford street :)