onsdag, december 24, 2008

Nu är julafton till ända

Tintin och Tindra var väl inte helt exalterade över sina julklappar så jag tvingade Tintin att skriva önskelista till hennes födelsedag så man vet vad man ska köpa nästa gång :) Åkte ifrån Annelie vid 15 när Kalle Anka började och begav mig hem till mamma. Kollade en snutt på Kalle men det är ju liksom inget spännande längre så jag hjälpte mamma med att värma upp och göra färdigt all julmat. Sen dök brorsan, mormor och morbror upp och man proppade i sig två tallrikar med julmat, gott :)

När mormor och Lennart äntligen begav sig iväg kollade mamma, brorsan och jag på film. Mamma ville prompt se Saw V som jag hade med mig, då jag fick henne fast i somras när hon såg 2:an och 3:an. Tycker att alla dom filmerna är helt klart sevärda och mamma var nöjd med men brorsan som inte sett dom andra 4 var väl inte helt överförtjust. Rundade av med Robert Gustavssons nya och sen skjutsade jag hem brorsan och nu är julafton över.

Syster yster


Titta vad fin den är Zarahs mage :) Annelie försöker gömma sig bakom..

Julfrukost hos Annelie


Lyckades inte ta mig till Annelie kl 9 men väl kl 10 steg jag in för att upptäcka att jag var först på plats... jäkla Zarah som var den som kom på att vi skulle träffas kl 9 dök ju upp typ 20 min efter mig, ligger morgontröttheten i släkten kanske :)

Alla dök upp sen iaf och vi åt lite julmat till frukost, säkert jättenyttigt att sätta i sig så fet mat det första man gör på morgonen men är det julafton så är det :) På bilden är det Sandras dotter Danijela, min guddotter Tintin och Zarahs ögonsten Enzo som poserar.

Lilljul hos Annie



Har som vanligt haft lite lilljul hos Annie när vi har klätt granen, ätit julmat och hemmagjort julgodis. Är mätt som en propp och lätt illamående men det var supermysigt som vanligt. Tog svängen förbi Lottas föräldrar på vägen hem och önskade God jul och nu ska jag stänga dom gröna så jag orkar upp till julfrukosten hos Annelie kl 9 imorrn :)