torsdag, juli 10, 2008

Det blev ju fint ändå


Regnet försvann faktiskt innan konserten började och det blev riktigt fint. Men tyvärr så var det så jäkla trångt och vi hamnade långt från scenen så den där wowkänslan ville inte riktigt infinna sig. Och för att vara turnépremiär så var Winnerbäck inte speciellt uppåt, musiken är ju skitbra men det räcker liksom inte. När jag såg honom på Finspångs slott var han såå mycket bättre.

Äntligen


Tjoho, Lasse är på scen men notera mitt hatobjekt för kvällen. Ett par höll på att hångla under 95% av konserten mitt i mitt synfält. Varför betala dyra pengar för en konsert när man ändå inte tittar på den. Get a room!!

Portömning


Alltså fatta vilket folk det finns, klicka på bilden så ser ni att tjejen faktiskt håller på att klämma finnar på sin pojkvän. Uuueehh. Tur att dom flesta är upptagna med att lyssna på Miss Li.

Ponchobruden


Isa styr ju upp allting åt mig som vanligt. När vi insåg att det skulle bli regn på kvällen så trollar hon fram en regnponcho åt mig, bara så där. Den var helt fantastisk, dom andra hade varit förutseende och tagit med regnkläder men jag var torrast och nöjdast av oss alla. Vad skulle jag göra utan dig Isa :)

Får jag gå hem snart



Mårten ser lite surare ut i dubbel bemärkelse :)

Ännu gladare kille


När man ser Magnus kan man inte tro att det regnar. Det gäller att hålla humöret uppe :)

Winnerbäck på Sofiero slott


Vi hade planerat länge att gå på Lars Winnerbäcks turnépremiär på Sofiero slott, men när dagen äntligen kom så regnade det. Vilken besvikelse, men Daniel ser rätt glad ut ändå.