måndag, september 08, 2008

Så har man sovit bort ännu en helg igen då...

Shit, jag läser en så bra bok nu, Tandooriälgen, men ändå lyckas jag inte hålla mig vaken utan somnar hela tiden :( tog mig upp ur sängen vid 16 iaf och lagade lite mat och chattade lite med Peter. Vid 18 hörde Milan och Alejandro av sig så jag tog tag i mitt liv och duschade och åkte hem till Milan och kollade på film och åt ostbollar. Alltså vad är det med ostbollar som är så beroendeframkallande??? börjar fanken tro att det är nåt jäkla knark i dom, kan inte låta bli att köpa dom, är för gott helt enkelt.. suck!!

Såg Wanted med Angelina Jolie, den var ju lite cool men väldigt patetiskt när dom skulle försöka göra en skottsscen a`la Matrix. Ååh, det var jäkligt länge sen jag såg den, får nog bli nån kväll i veckan, klart bästa filmen ever.

Om man tyckte Wanted var utspacad så var nog Hancock ett snäpp värre.. men jag tycker ju det är kul när det pangar och kraschar, är ju en rätt enkel person så den var ju sevärd den med. Alejandros sista buss till Lund gick rätt tidigt så jag skjutsade hem honom istället, älskar att åka bil själv så när jag droppat av Alex så blev det sång för hela slanten i bilen. Tycker jag är rätt vass på falsettsång om jag får säga det själv :D men det finns nog en anledning till varför jag får Amateur på Singstar varenda gång... men jag vill inte förstå :P