söndag, mars 02, 2008

Vill du smaka?


-Näe tack, har precis ätit..

Finns det något att äta på en sjöstjärna??


Eller varför inte en tusenfoting..


Mer godsaker


Njurar, hjärtan, testiklar m.m.

Mumma


Orm, sjöborrar, bläckfisk, ja tom kräftor.

Mer snacks..


Skorpioner, skalbaggar, puppor.. vad är du sugen på?

Donghuamen night market


Jepp, detta är himmelriket :) en hel marknad med dom mest absurda maträtter ni kan tänka er. Det är bara att välja ett spett så grillar dom på det åt dig.

En sjöhäst någon?


Dom säljer helt absurda snacks i Kina. Om ni klickar på bilden för att förstora så ser ni att det faktiskt är sjöhästar...

En gammal grammofon kanske..


Så mycket skräp men ändå så otroligt charmigt. Vi var ännu mer dumma turister och köpte diverse kortlekar med Mao och kinesiska sevärdheter på. Kommer väl förmodligen aldrig spela med dom men ändå roligt att ha.. eller nåt..

Ann-So-fie


Och här är min, ser ni att det står Ann-Sofie.. helt plötsligt ser mitt namn väldigt vackert ut.

I-sa-bel


Kan inte riktigt förstå hur tre stavelser kan bli 4 kinesiska tecken men vi litar på Yueh-Ting att det står Isabel.

Turistfälla


Vi gick direkt i fällan men vi kunde inte motstå att få våra namn skrivna på kinesiska. För 25 kronor kan man kosta på sig att vara dum turist.

Spottförbud


Kineser har en ovana att harkla sig och spotta överallt, här försöker man be lite snällt att dom inte ska göra det precis här iaf.

Pigga och glada


Panjiayuan antique market


Trots att man var lite matt i pälsen efter gårdagen så pallrade vi oss upp tidigt för att åka till antikmarknaden som är en utomhusmarknad som bara har öppet på helgerna därför även kallad weekend market. Här kan man hitta en del antikviteter men även en hel del skräp men det är ändå väldigt mysigt att spendera några timmar här.

Suzi Wong


Som så många gånger förr fortsatte festen på Suzi Wong. Här passade vi på att svalka oss med riktiga mojitos efter att ha kört lite moves på dansgolvet.